Om oss

Saneringsfirman med stort engagemang

Spoilex är en erfaren saneringsfirma med bred kunskap inom specialsanering som startade 2007. Vi är en väletablerad Saneringsfirma i Malmö, skåneområdet mycket på grund av vår känsla och engagemang i sanerings uppdraget.

Med förståelse för att många av arbeten behöver behandlas konfidentiellt genomför vi alla våra tjänster med omsorg och kvalite. Under våra år som verksamma har vi stött på de flesta behoven inom saneringstjänster och vår marknadsledande position återspeglas i väl genomförda uppdrag.

SPOILEX SANERING

Vi är ett marknadsledande företag inom specialsanering i skåneområdet. Spoilex startade 2007 och har sedan dess utfört arbete på uppdrag av både privatpersoner och företag. Vi har förståelse för att vissa företag behöver genomföras konfidentiellt och utför alla sanering uppdrag omsorgsfullt.

Kontakta oss

Sanering av bil

Sanering med kvalité och omsorg

Vi sätter alltid kunden i fokus och strävar efter hög kundnöjdhet för att fortsätta växa i vår verksamhet. Teamet på Spoilex är vana att jobba flexibelt med både privatkunder och företag i Malmö. Kärnan i verksamheten är vår spetskompetens inom specialsanering där vi ofta tar tag i saker ingen annan vill röra. Vi värnar om våra medarbetares arbetsmiljö och använder därför alltid säkerhetsutrustning som krävs för saneringsarbetet. 

Alltid rätt säkerhetsutrustning
för sanering

OM SPOILEXSANERING

Välkommen till Spoilex, vi är marknadsledande inom sanering i Malmö, Skåneområdet. Vi besitter spetskompetens inom sanering och utför alla våra tjänster med kvalité och ödmjukhet

KONTAKT

Spoilex Sanering AB

Mail: kontakt@saneringmalmö.se

Tel: 010 – 206 90 66